Rsult partner van Comandi

IT-dienstverlener Rsult-IT, met roots in de financiële wereld, en Comandi Management Dashboards hebben onlangs een samenwerking tot stand gebracht. Hierdoor is Rsult-IT officieel reseller geworden van Comandi en kunnen zij bedrijven op een hoger niveau van dienst zijn met management rapportages. Klanten van Rsult-IT kunnen vanaf nu gebruik maken van de management dashboards van Comandi, deze zijn visueel en to-the-point. Eindelijk komt er een einde aan de pagina lange cijfer tabellen.  Rsult, partner van Comandi Rsult-IT snapt dat resultaat uit de IT telt. Zij verbeteren de resultaten van bedrijven door onder andere data-analyse, procesoptimalisatie, IT security en IT audits. Dit doen zij op een verfrissende, energieke en pragmatische manier. IT begint bij hun dus ook met resultaat in gedachten. Het Comandi Management Dashboard zorgt er op haar beurt voor dat trends eerder gesignaleerd worden wat zorgt voor een voorsprong op de concurrentie. Er kan voor het eerst, dankzij volautomatisch koppelingen, real-time gestuurd worden op financiële en operationele feiten. Rapportages zijn visueel en to-the-point met eigen KPI’s die passen bij de ontwikkeling van de onderneming. Benieuwd wat de samenwerking tussen Rsult-IT en Comandi voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan contact op met ons op. Wij staan je graag te woord.