ACA en RSULT-IT realiseren koppeling Winstore Online met boekhoudsoftware Exact en Twinfield

Softwareontwikkelaar ACA en IT-dienstverlener Rsult-IT zijn een partnership aangegaan voor het nieuwste voorraadbeheersysteem van ACA, Winstore Online. Rsult-IT is officieel verkoop- en implementatiepartner van onder meer Ezora software in Nederland. Met Ezora kan een koppeling worden gerealiseerd tussen Winstore Online en financiële pakketten als Exact en Twinfield. Ook voor andere financiële boekhoudprogramma’s is een koppeling mogelijk, waardoor de administratie wordt geautomatiseerd.

ACA en Rsult-IT

De dienstverlening van ACA en Rsult-IT sluit naadloos op elkaar aan. Waar ACA zorgt voor automatiseringsoplossingen, zet Rsult-IT de data om tot stuurinformatie en koppelt deze aan andere financiële pakketten als Exact en Twinfield. Operationele data (uit de Openstore kassa en het Winstore/IPOS Online voorraadsysteem) en financiële data uit de boekhouding worden ontsloten en in één overzichtelijk dashboard gepresenteerd. Koen Swaghoven, Manager Retail Rsult-IT: “Met onze IT oplossingen verstrekken we kennis en inzichten ten behoeve van fashion ondernemingen. We bieden niet alleen tijdwinst en kostenreductie door een geautomatiseerde boekhouding aan, maar ook Business Intelligence- en analysetools. Dat geeft onze klanten meer grip op hun onderneming en het vermogen om te anticiperen.”

Complete ondersteuning

Dennis Coort, Managing Director ACA: “Na de lancering van Winstore Online afgelopen jaar zijn we niet stil blijven staan qua ontwikkeling van de software. Door de samenwerking met Rsult-IT en de koppeling van Winstore Online en Ezora kunnen wij onze klanten nu ook een financiële koppeling aanbieden. Daarmee bieden we retailorganisaties een complete ondersteuning voor alle processen in hun organisatie.”

Over ACA Fashion Software

ACA ontwikkelt sinds 1983 software voor bedrijven die actief zijn in de fashionbranche. Software die u helpt om te excelleren door een maximale synergie te creëren tussen webshops en winkels en logistieke en financiële administraties. Onze missie? We willen onze kracht en expertise inzetten om fashionbedrijven beter te laten presteren in een sterk veranderende markt. Wij hebben oplossingen voor fashionbedrijven van iedere aard en omvang. Ongeacht of u mode, schoenen, sport, bodyfashion, accessoires of een combinatie hiervan verkoopt. ACA heeft sinds 1983 meer dan 1.000 bedrijven geautomatiseerd.

Meer informatie

Benieuwd wat de samenwerking tussen ACA en RSULT voor uw fashion onderneming kan betekenen? Download onze brochure hieronder!

Download de brochure!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.