Rsult-IT koppelt met Nmbrs

Rsult-IT levert vanaf heden ook maatwerk integraties voor Nmbrs, een slimme salaris en HR-oplossing waar 60.000 klanten maandelijks gebruik van maken. Was een koppeling met jouw (branchespecifieke) systeem tot op heden niet mogelijk? Rsult-IT helpt je deze maatwerk integratie toch te realiseren.

Over Nmbrs.

Nmbrs geeft met haar oplossingen ondernemers overzichtelijk en veilig toegang tot HR-diensten. Van salarisadministratie tot de meest uiteenlopende HR-processen, je vindt het allemaal in een online oplossing. Dit geeft je als ondernemer het benodigde inzicht en toegang tot handige tools. Daarnaast stelt het online portaal je tevens in staat dit makkelijk en veilig met medewerkers te delen. Het is mogelijk via het online portaal verzuim en verlof op een makkelijke manier te accorderen. De beveiligde omgeving van Nmbrs geeft als gebruiker 24/7 veilig toegang.

“Wij gebruiken binnen Rsult-IT zelf ook Nmbrs voor verschillende HR-processen, en kunnen dit alleen maar aanbevelen. Omdat ik veel onderweg ben zie ik mijn medewerkers niet veel. Nmbrs helpt mij attent te zijn door haar handige alerts.” – John Schrijvers General manager van Rsult-IT.

Benieuwd naar deze of andere maatwerkoplossingen van Rsult-IT? Kijk voor meer informatie op onze koppelingen-pagina.