Medior PHP programmeur

Onze partners Databrydge en Dataswitcher zijn op zoek naar jou!

‘Wij zijn twee groeiende start-ups met roots in de financiële en de software wereld. Databrydge (http://www.databrydge.nl) helpt efficiënter werken door het koppelen van zowel online -als offline applicaties. We adviseren de klant en bouwen de meest efficiënte oplossing op ons generieke platform. Dataswitcher (http://www.dataswitcher.nl) verzorgt geheel automatisch de conversie van softwareapplicaties, zowel online als offline. We groeien hard en zijn op zoek naar iemand die dat met ons mee gaat doen, zowel nationaal als internationaal.’

Wat ze zoeken: 

2 x een Medior PHP programmeur (40 uur) 

Als Medior PHP programmeur bouw je mee aan onze softwarekoppelingen tussen de diverse platformen, zowel voor Databrydge als Dataswitcher. Je bent proactief, communicatief, een team player en denkt out of the box. Je krijgt vanaf het begin veel verantwoordelijkheden en daarbij de mogelijkheid om mee te groeien met ons bedrijf. 

Wat ze vragen: 

  • Je hebt ervaring met Yii2 PHP Framework  
  • Je hebt ervaring met API’s  
  • Je hebt boekhoudkundige ervaring  
  • Je bent vriendelijk in de omgang 
  • Je bent leergierig en enthousiast 
  • Je hebt minstens 3 jaar ervaring 

Wat ze bieden: 
Werk waar je blij van wordt en oplossingen waar je trots op kunt zijn. Aansprekende klanten met zowel nationale als internationale vraagstukken. Daarnaast krijg je een marktconform salaris, een informele, professionele werkplek waar je veel kunt leren en veel autonomie in je functie waarin heel zelfstandig gewerkt kan worden. 

Denk jij dat jullie “connecten”? Dan horen ze graag van je! Stuur je cv en motivatie naar Alex (alex@databrydge.com) of John (johnschrijvers@rsult.com).