Wat kan de koppeling van Rsult-IT en ACA betekenen voor jouw fashiononderneming?

In februari van dit jaar kon je al lezen over ons partnership met softwareontwikkelaar ACA, waaruit een koppeling van Winstore Online met financiële pakketten en boekhoudprogramma’s als Exact en Twinfield is ontstaan. Winstore Online is het nieuwste voorraadbeheersysteem van ACA. Door deze koppeling kun je ook de financiële processen binnen je fashiononderneming automatiseren. Maar waarom is dit een goed idee?

Minder handelingen

Om alle processen binnen je bedrijf in goede banen te leiden, zijn verschillende softwaresystemen essentieel. Zoals een kassasysteem, een voorraadbeheersysteem en een boekhoudpakket. Om van alle transacties uiteindelijk een overzicht te maken zijn veel handmatige handelingen nodig. Dit is inefficiënt en foutgevoelig. De koppeling van Winstore Online zorgt ervoor dat kassajournaalposten automatisch worden ingelezen in je boekhoudpakket.

Hoe werkt dat dan?

Winstore Online wisselt de financiële mutaties per filiaal en per kassa automatisch, dagelijks en digitaal uit. Deze gegevens kun je in je financiële administratie inlezen. Zo wordt automatisch een dagjournaal aangemaakt in je kasboek. Dit voorkomt veel handmatige handelingen, fouten en levert direct een helder inzicht op. Niet alle boekhoudsystemen kunnen de exportbestanden verwerken. Daar komt de koppeling met Rsult-IT om de hoek kijken.

Wat doet de koppeling?

Rsult-IT kan de bestanden van de data uit Winstore Online volledig automatisch verwerken in de belangrijkste Nederlandse financiële applicaties, zoals Twinfield en Exact Online.

Daarnaast kan Rsult ook uitgebreide analyses maken door het combineren van financiële en verkoopgegevens. Denk hierbij aan omzet per uur of gemiddeld aankoopbedrag per bon. Ook kun je data selecteren en analyseren enkel op kassabonnen of artikelinformatie. Al met al levert de koppeling je een compleet beeld van actuele cijfers in een systeem, zonder complexe handelingen. Met een paar drukken op de knop levert dit je meer inzicht en minder kosten op.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van deze koppeling? Neem dan contact op met Thom Aerts via + 31(0)61 894 1543.