(Senior) Netsuite implementatie Consultant (Finance)

Rsult-IT is gecertificeerd Oracle Netsuite Alliance partner en focust op ERP-implementaties in de Benelux en het Verenigd Koningrijk.
In deze functie ga je aan de slag als consultant om Oracle Netsuite te implementeren. Wij zoeken dé consultant die Oracle Netsuite als een maatpak laat aansluiten bij de bedrijfsprocessen van onze klanten, verantwoordelijkheid neemt, adviseert en inspireert. Je bent betrokken bij vrijwel alle bedrijfsprocessen en bent in staat om vraagstukken direct te vertalen naar technische oplossingen. Jij ziet de optimalisatie van logistieke, inkoop, verkoop- en administratieve processen als een grote uitdaging.

Wij vragen:

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding
  • Minimaal 3-5 jaar ervaring met het invoeren en aanpassen van ERP-systemen
  • Kennis van financiële processen in combinatie met goed cijfermatig inzicht
  • Communicatief sterk
  • Bereid om naar zowel naar nationale als internationale klanten te reizen
  • Bereid om verder te specialiseren in Oracle Netsuite
  • Een goede beheersing van zowel Nederlands en Engels. Duits is een pré

Rsult biedt jou:

Wij bieden jou een informele, professionele werkomgeving binnen een enthousiast internationaal team, waarin je jezelf volledig kunt ontwikkelen. Of dit voor jou is weggelegd, hangt af van je inzet, je capaciteiten en hoe je samenwerkt met de andere teamleden. Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de geboden functie.

Wil je eens praten over je carrièremogelijkheden binnen onze organisatie? Neem dan contact op met John Schrijvers, directeur, tel. 088-221 5888. We brengen je, als je daar prijs op stelt, ook in contact met een toekomstige directe collega.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie kunnen we niet waarderen.