Rsult-IT en Fiscount intensiveren samenwerking

Rsult-IT en Fiscount verstevigen hun samenwerking met als resultaat de joint venture Fiscount ICT Service. De joint venture omvat een totaalpakket aan ICT-diensten en oplossingen voor zowel accountants-, administratie- en (belasting)advieskantoren alsmede voor de cliënten van deze kantoren. En dat is nieuw.

Gerrie van der Wal, operationeel directeur van Fiscount geeft aan dat met deze oproep gehoor wordt gegeven aan wensen van hun leden. ‘Zij willen ook graag op ICT-gebied ondersteund en geadviseerd worden. Daarvoor kloppen zij graag aan bij een vertrouwde partij. Daarnaast leggen cliënten IT-vraagstukken vaak bij hun accountant neer.’

‘Elke onderneming is inmiddels bijna afhankelijk van IT en zowel Fiscount als Rsult-IT nemen hun adviesrol erg serieus. Denk bijvoorbeeld aan de AVG-ondersteuning die wij al aan veel leden en cliënten hebben geboden’, aldus John Schrijvers, algemeen directeur van Rsult-IT. ‘Middels de samenwerking binnen Fiscount ICT-Service kunnen we zowel accountants als ondernemers helpen bij IT-vraagstukken.’

Kantoren kunnen Fiscount ICT-Service inzetten voor bijvoorbeeld advies en consultancy, als interim projectleider, voor ondersteuning bij het koppelen, implementeren of converteren, het opstellen van een IT-strategie, als sparringpartner bij periodiek IT-overleg, maar ook bij softwareselectie, beveiligingsvraagstukken en portals.

 

Voor meer informatie kunt u kijken op http://www.fiscount.nl/ict-service.