De unieke partner voor jouw accountantskantoor – nu en in de toekomst

Specialistische IT-ondersteuning, waarmee we systemen en data voor jou automatiseren en integreren. Dat levert kennis en inzichten op, die jouw bedrijf verder brengen.
rsult maximize profits
Wij maximaliseren de winst op jouw online applicaties
De wereld digitaliseert snel. Het zal niet lang duren voordat alle processen gedigitaliseerd zijn. Denk aan zaken zoals de boekhouding, de loonadministratie, kassasystemen, dashboards en gekoppelde bankrekeningen. Het accountantskantoor van de toekomst lijkt bijna op een IT-bedrijf. Deze moderne digitale ontwikkelingen bieden enorm veel nieuwe kansen.

Waar staat jouw accountantskantoor op de Accountancy ICT Maturity Index?

rsult_maturity_index
Elk kantoor is uniek. ICT naar het hoogste niveau brengen is de nieuwe standaard geworden. Dit proces heeft vaste patronen en thema’s, die wij in kaart hebben gebracht. Zo kunnen we kantoren helpen om hun positie op de Accountancy ICT Maturity Index te verbeteren. Hoe hoger je scoort, hoe efficiënter je bedrijf is. Wij kunnen je helpen om de efficiency binnen je organisatie te verbeteren, waarmee ook de samenwerking met je klanten verbetert. Hierdoor gaat hun tevredenheid over jouw dienstverlening omhoog.

Klanten voor wie wij resultaat creëren:

EJP
Biemans
Witlox van den Boomen
Moore Stephens
BGH Accountants

Geïnteresseerd in onze diensten?
Download onze brochure!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.