Wij zetten data om in
resultaten die tellen

Onze resultaatgedreven diensten

rsult maximize profits
Onmisbare partner voor de moderne accountant en notaris
Onze grondige aanpak ontzorgt ieder kantoor van zijn digitale problemen. Hierdoor krijg je als kantoor de ruimte die je nodig hebt om operational excellence te bereiken.

Herken je de volgende pijnpunten binnen jouw kantoor?

Geen integraties
Applicaties zijn niet verenigbaar, waardoor er geen gemeenschappelijk overzicht is.
Onnodige handelingen
Er zijn te veel mensen betrokken bij verschillende taken. Dit leidt vaak tot dubbele en handmatige acties.
Gebrek aan capaciteit
Er is te weinig capaciteit en een te lage prioriteit om het continu veranderende applicatielandschap structureel te updaten.
Losgekoppelde klantprocessen
Je kantoor en je processen zijn geoptimaliseerd, maar deze slag is (nog) niet gemaakt met de klantprocessen.

Hoe wij je helpen om het beste resultaat voor jouw kantoor te behalen

De voordelen van RSULT-IT

Expert knowledge
Expertkennis
Wij werken met elke soort online software. Dankzij de gespecialiseerde, actuele kennis waarover ons team IT-specialisten beschikt, kunnen we je helpen om de juiste technologie voor jouw kantoor te kiezen. We houden rekening met jouw wensen en behoeften en daardoor kunnen we naadloos geïntegreerde maatwerkoplossingen bieden.
Continuity
Oprecht begrip
Wij zijn van mening dat er maar één manier is om een maatwerkoplossing te kunnen bieden: volledig begrip van jouw zaken en je toekomstige doelen. Daarom zetten wij een toegewijde consultant in om jou en je organisatie écht te leren kennen. Ondersteund door ons brede team deskundigen, zal onze consultant je belangrijkste aanspreekpunt zijn en blijven gedurende het traject.
Full services
De nieuwste technologie
Wij zijn constant op zoek naar de nieuwste, innovatiefste en beste technologie. Daarom omarmen we nieuwe technologie en elke nieuwe oplossing die die technologie met zich meebrengt. Zo weten we wat er speelt in de markt en welke oplossingen we overtuigd aan onze klanten kunnen adviseren.
Embracing technology
Schaalbaarheid
Maak je snelle veranderingen door met je kantoor, waarbij je bestaande IT-software of -systemen moeten worden bijgewerkt of nieuwe software moet worden geïmplementeerd? Hierbij kunnen wij je extra ondersteunen op de momenten dat dit nodig is. We zijn gewend aan snelle technologische veranderingen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat jouw IT-systemen voldoen aan je zakelijke ambities.

Klanten voor wie we resultaat creëren:

BGH Accountants
Moore Stephens
Witlox van den Boomen
Biemans
EJP

Geïnteresseerd in onze diensten?
Download onze brochure!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.