Business Intelligence en Analytics: inzichten voor betere resultaten

Wij helpen je om alle gegevens die binnen en buiten je onderneming aanwezig zijn, om te zetten in relevante informatie. Dat leidt tot mooie bedrijfsresultaten. Tot onderscheidend vermogen. Naast advies en ondersteuning, leveren we vier krachtige Business Intelligence tools: Ezora, Visionplanner, Commandi en Power BI.

De Business Intelligence dashboards en rapportagesuite van Ezora verbinden sales-, finance- en HR-systemen met elkaar. Hierdoor wordt kennis ontsloten waarmee je sneller betere beslissingen kunt nemen.

Power BI is een verzameling online services en functies waarmee je gegevens vindt en visualiseert, ontdekkingen deelt en op intuïtieve, nieuwe wijze samenwerkt. Snel Business Intelligence dashboards maken, rapporten delen en direct toegang tot alle gegevens die belangrijk voor je zijn.

Met Visionplanner stel je snel managementrapportages samen en heb je meer inzicht in de trends en financiële ontwikkeling van je bedrijf. Maak eenvoudig een planning of begroting en vergelijk die met actuele standen en prognoses.

Met het Comandi Management Dashboard kun je sturing te geven aan jouw organisatie. Het is ontworpen voor ondernemers die geen interesse hebben in paginalange cijfertabellen. Sturingsinformatie moet actueel, visueel en to-the-point zijn.

Voor wie?

Bedrijven die veel data tot hun beschikking hebben en hier meer uit willen halen met een Business Intelligence-oplossing. Voor bijvoorbeeld stuurinformatie, productontwikkeling, marktonderzoek, etc.

Waarom bij Rsult?

  • Wij zijn IT’ers met roots in de financiële wereld. Bij ons komt het beste van beide werelden bij elkaar.
  • Wij geven niet alleen advies, wij helpen ook met concrete verbeteringen.
  • Wij hebben veel kennis van oneindig veel systemen en weten deze als geen ander slim te koppelen.

“We hebben real-time inzicht hoe de zaken ervoor staan. Dat is pure tijdswinst!”

Thijs Swinkels | Oprichter | Brownies & Downies formule

talk

Wij vinden bezoek aan de Eindhovenseweg 128 in Waalre erg leuk. Maar we komen ook graag bij jou langs. Of wat dacht je van een online afspraak?

088 221 5888

Offerte, afspraak of meer informatie?

procesoptimalisatie

IT security

BI & analytics

software & licenties