Mensen gedreven door een missie

Een werknemer verliest dagelijks 8 procent van zijn werktijd door een slecht werkende computer of onkunde op ICT-gebied. In totaal verliezen we daarmee per jaar 19 miljard euro. Wij zien het als onze missie om IT voor bedrijven te laten werken en misschien zelfs wel om Nederland 19 miljard te besparen!

Echte gedrevenheid

“Wij gaan niet voor een kleine verbetering, wij gaan voor radicale vooruitgang waardoor je fundamenteel anders naar zaken moet kijken. Niet iets 30% maar 300% willen verbeteren.”

 • Anouk Ploeg
  Anouk Ploeg IT Finance Consultant

  Anouk, heeft ervaring met de implementaties van o.a.  online boekhoudsoftware en de daarbij behorende geïntegreerde ERP toepassingen. Daarnaast adviseert ze ondernemers omtrent managementrapportages en financiële- en operationele dashboards. Anouk is expert op het gebied van Exact Online vraagstukken.

 • Danny Verhalle
  Danny Verhalle IT Finance Consultant

  Danny heeft ervaring met de implementaties van o.a.  online boekhoudsoftware en de daarbij behorende geïntegreerde ERP toepassingen. Daarnaast adviseert hij ondernemers omtrent managementrapportages en financiële- en operationele dashboards. Danny  is gespecialiseerd in de combinatie tussen business, it en finance.

 • Jonathan Hendriks
  Jonathan Hendriks IT Adviseur

  Jonathan is een IT Adviseur gespecialiseerd in CRM- en Data Analytics. Hij brengt meerdere databronnen samen om zodoende betere stuurinformatie te bieden aan controllers en ondernemers.

 • Yvonne van Tulden
  Yvonne van Tulden IT Finance Consultant

  Yvonne heeft veel ervaring met diverse pakketten voor boekhoudsoftware, zowel online als offline. Daarnaast adviseert ze ondernemers omtrent managementrapportages en financiële en operationele dashboards. Yvonne combineert haar kennis van zowel finance als IT om uiteindelijk het beste resultaat voor je onderneming te realiseren.

 • Job Lammers
  Job Lammers Manager Business Development

  Job adviseert ondernemers op strategisch niveau omtrent brede ICT gerelateerde vraagstukken op het snijvlak van Business en IT.  Denk hierbij aan o.a. de (digitale) optimalisatie van backoffice-processen en cloud gerelateerde vraagstukken. Job is daarnaast goed bekend met allerlei API gerelateerde financiële platformen en online accountancy software

 • Kevin van Och
  Kevin van Och IT Finance Consultant

  Kevin is gespecialiseerd in het samenbrengen van zowel finance als IT om zo ondernemers beter te ondersteunen bij het sturen van hun onderneming. Kevin is gespecialiseerd in online boekhoudsoftware, managementrapportages en de connectie met de diverse cloud-applicaties.

 • John Schrijvers
  John Schrijvers Managing Director

  John adviseert ondernemers op strategisch niveau omtrent brede ICT gerelateerde vraagstukken op het snijvlak van Business , IT en Security. Denk hierbij aan o.a. de (digitale) optimalisatie van backoffice-processen, security- en cloud-gerelateerde vraagstukken.

 • Gerard den Teuling
  Gerard den Teuling IT Finance Director

  Gerard is als IT Adviseur / Accountant iemand met een brede blik op IT. Daarnaast heeft hij zich gespecialiseerd in de optimalisatie van processen om zodoende klanten daadwerkelijk betere resultaten te laten neerzetten.

Klanten waar we Rsults voor realiseren

Turnaround Advocaten
MSB
Wortell
Seydlitz Notarissen
Maas
Brownies & Downies

82% van de bedrijven denkt dat de cloud kostenbesparend is. In de praktijk blijkt dit
zeker niet altijd het geval.”

Weten welke Rsults de cloud jullie organisatie echt kan opleveren? Wij adviseren je graag.