Optimaliseer je financiële IT-systemen

Kan jouw kantoor een resultaatgedreven IT-boost gebruiken voor de financiële processen?
rsult maximize profits
Het toekomstig succes van jouw bedrijf zal afhangen van de mogelijkheid om digitale processen innovatief te kunnen implementeren. Daarvoor moeten de bedrijfsstrategie, -cultuur en -processen worden bekeken vanuit een technologische invalshoek en mindset. Wij kunnen je laten zien hoe technologie jouw financiële processen kan vereenvoudigen, zodat je zowel tijd als geld bespaart.

Onze diensten

– Online managementrapportage
– Integratie van systemen, online en offline
– Integratie van online boekhoudsoftware
– Scan- en herkenoplossingen
– UBL-facturatie
– Automatiseren van handmatig werk

Facts & Figures

Recent onderzoek naar de toekomst van bedrijven in de digitale economie heeft een aantal opvallende statistieken opgeleverd.

rsult_icon_cloud
Binnen 5 jaar zal 90% van alle data worden gehost in de cloud.
rsult_icon_success
Succes in de digitale toekomst zal afhangen van de wijze waarop je met je bedrijfsstrategie, -cultuur en talent kunt doorvoeren tijdens de implementatie van digitale technologieën binnen je organisatie.
rsult_profit_laptop
Wat wij doen
Wanneer een bedrijf groeit, groeit de complexiteit van administratieve processen mee. De meeste bedrijven beseffen niet dat deze processen niet complex hoeven te zijn. Een voorbeeld daarvan is dat er veel verschillende systemen zijn, maar dat deze systemen niet aan elkaar gekoppeld zijn. Of dat systemen niet met elkaar ‘communiceren’. Ook wordt er veel handmatig werk uitgevoerd, terwijl dit werk geautomatiseerd zou kunnen worden. Al deze processen kunnen gemakkelijk worden vereenvoudigd en geoptimaliseerd, zonder kans op handmatige fouten. Betere processen betekenen betere resultaten.


Meer weten?

Klanten voor wie wij graag IT-resultaat creëren:

Eduard Trailers
Pro Groep
Smeva
de Beer

Alles over onze diensten

Download de brochure

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.