Auto Maas 

“Onze winstmarges staan onder druk en we hebben de behoefte om te groeien”

Over Auto Maas Tankstations

Auto Maas Tankstations, met haar wortels in Eindhoven, heeft 20 tankstations verdeeld over Midden- en Zuid-Nederland, maar het gros is gesitueerd in provincie Noord-Brabant.

Wij hebben Roel Maas, de directeur van Auto Maas tankstations, voorzien van een betere, snellere, goedkopere en betrouwbare informatievoorziening.

“De verwerking van de administratie is ons uit handen genomen zodat we ons nu kunnen concentreren op belangrijke dingen”

Roel Maas

Directeur

Auto Maas Tankstations

Verbeteringsmogelijkheden

Rsult-IT werkt samen met lokale accountantskantoren en andere partners om zo het beste expert advies te kunnen geven op het gebied van het optimaliseren van financiële processen.

Modern kassasysteem

Alle tankstations van Auto Maas zijn voorzien van een modern kassasysteem, ondersteund met adequate software. Oscar: “We zagen dat het verwerkingsproces van de gegevens vooral veel handmatige handelingen vergden, afhankelijk was van een aantal personen verbonden aan het bedrijf en we constateerden dat onder andere de vereiste rapportages niet tijdig beschikbaar waren. Wij vonden deze situatie kwetsbaar en niet meer passend in de huidige tijd.”

“Door deze manier van werken hebben we frequent en intensief contact met Auto Maas”

Een oplossing op maat

In samenwerking met Rsult-IT is de oplossing is gevonden in het koppelen van de verschillende kassasystemen aan een aantal standaard online cloud-applicaties, waardoor de registratie wordt verwerkt met moderne en goed onderhouden, geautomatiseerde koppelingen. Oscar: “Dit zorgt voor een snellere informatievoorziening en uitgebreidere mogelijkheden voor managementrapportages. Ten opzichte van het vorige systeem een forse modernisering. Nu is alles in de cloud en digitaal.”

Intensief contact

Oscar Schipper: “Door deze manier van werken hebben we frequent en intensief contact met Auto Maas. Dit stelt ons in staat een breed assortiment aan diensten aan te bieden. Inmiddels kunnen we aangeven dat Auto Maas voor ons een totaalklant is geworden. En daar zijn we trots op.” Miljoenenbedrijf Auto Maas Tankstations, met bijna 100 FTE’s, voegde een aantal jaren geleden de slagzin “Alles. Altijd. Dichtbij.” achter hun merk. Roel Maas: “In deze filosofie sluit de dienstverlening van Rsult-IT zeer goed aan. We hebben geen enkele zorg over het verwerken van de administratieve stukken. Ze worden keurig verwerkt. De aangedragen cloudapplicaties zijn een beproefd systeem dat goed functioneert en bovendien erg prettig is voor de controlerend accountant.”