Brownies & downieS

“We hebben realtime inzicht hoe de zaken ervoor staan. Dat is voor ons pure winst”

Over Brownies & downieS

Brownies & downieS is een franchiseketen van lunchrooms waar onder andere mensen met het syndroom van Down en andere beperkingen werken. Thijs Swinkels begon in 2010 samen met jeugdvriend en kok Teun Horck de eerste Brownies & downieS in Veghel. Vanuit de provincie Noord-Brabant breiden ze het franchiseconcept uit naar de rest van Nederland.

“Tijdwinst door handig koppelen van softwarepakketten”

Thijs Swinkels

Eigenaar & oprichter

Brownies & downieS

Ambitieuze plannen

Thijs Swinkels en Teun Horck, de succesvolle initiatiefnemers van lunchroomketen Brownies & downieS, hebben ambitieuze plannen. Ze wilden voor de zomer van 2015 hun franchiseconcept uitbouwen tot twintig lunchrooms en daarmee een landelijke dekking realiseren. Rsult-IT hielp hen met het handig koppelen van de verschillende financiële administraties, waar ook franchisenemers van profiteerden.

Actueel overzicht

Door het toenemend aantal administratieve handelingen en de complexiteit die daarmee gepaard gaat, willen Thijs en Teun ieder moment een actueel overzicht van de financiële administratie hebben. Rsult-IT heeft de softwarepakketten handig samengebracht, waardoor de franchisegevers steeds overzicht houden. Nu is bijvoorbeeld een kassahandeling gelijk in de boekhouding verwerkt en zijn de gewerkte uren automatisch in de salarisadministratie geregistreerd.”

“Met onze hulp kan een ondernemer weer focussen op wat hij het liefst doet: ondernemen”

Software pakketten komen samen 

De verschillende softwarepakketten van de franchisenemers en -gever komen nu samen en met één druk op de knop zijn de managementrapportages van de verschillende locaties voorhanden. “Geen ingewikkelde procedures meer of onnodig wachten op opgevraagde rapportages. We hebben realtime inzicht hoe de zaken ervoor staan. Dat is voor ons pure winst”. Thijs Swinkels, oprichter.

Een klantgerichte oplossing

Met onze product- en dienstverlening kan een ondernemer zich focussen op wat hij het liefst doet: ondernemen”, aldus Gerard. Thijs: “Rsult-IT en onze accountant Witlox Van den Boomen sluiten aan op onze unieke behoefte en die van onze franchisenemers. Daardoor kunnen wij meer energie steken in de kernactiviteiten van Brownies & downieS, namelijk: de arbeidsvreugde van onze medewerkers en daarmee ook het enthousiasme van hun ouders vergroten.”