ICT-projectorganisatie Wortell

“Prima financiële administratie met cloudoplossingen!”

Over Wortell

ICT-projectorganisatie Wortell uit Lijnden (NH) wilde overstappen naar een nieuwe manier van projectregistratie, met als doel deze eenvoudiger te maken en sneller inzicht te krijgen. Bijkomend voordeel: Rsult-IT faciliteerde, door het slim inzetten van software, Wortell met cloudoplossingen.

“Zij hebben de kennis in huis van de projectregistratie gecombineerd met een boekhoudpakket.”

Maarten van Noort

Directeur Operations

Wortell

Gerard den Teuling van Rsult-IT: “Bij het opnieuw inrichten van de projectregistratie kwam Wortell terecht bij IT-bedrijf CTAC, leverancier en implementatiepartner van software, waarmee de projecten, uren en kosten goed geregistreerd en overzichtelijk zijn. Dat is een heel krachtige oplossing. Het financiële gedeelte, dat interessant is om te komen tot bijvoorbeeld een jaarrekening en managementinformatie, zit daar niet in.”

Efficiënter inzicht

Gerard den Teuling van Rsult-IT: “We lieten zien dat het naast de standaardoplossingen ook mogelijk is om via cloudoplossingen sneller en efficiënter inzicht te krijgen in salarismutaties. Met het instellen van scan- en herkenfuncties, gekoppeld met een autorisatiesysteem, is bijvoorbeeld een inkoopdocument gemakkelijk online te volgen in het proces langs diverse afdelingen, alvorens het in de boekhouding gaat”, zegt Gerard.

“Een inkoopdocument is nu bijvoorbeeld gemakkelijk online te volgen in het proces”

Maarten van Noort namens Wortell:

Rsult-IT gebruikt intern hetzelfde projectregistratiesysteem en IT-bedrijf CTAC adviseerde ons om hen hierbij te betrekken. Zij hebben de kennis in huis van de projectregistratie gecombineerd met een boekhoudpakket.”

Een oplossing op maat

Je betaalt alleen voor de ruimte die je nodig hebt
Cloudoplossingen, het online parkeren van bijvoorbeeld software en bestanden op een externe server, zijn altijd en overal te bereiken. “Groot voordeel is dat je alleen betaalt voor de ruimte die je nodig hebt en dat de softwareleverancier de back-up, recovery en updates voor zijn rekening neemt.

Met deze online toepassingen reiken wij de ondernemer tools aan om snel tot een verslaglegging van de financiële administratie te komen, die ze met een gerust hart bij een controlerende accountant kunnen voorleggen.” Maarten van Noort: “Gerard beheerst de financiële processen en analyses, hij vertaalt het in de nodige pakketten en hij kan snel schakelen om het operationeel te krijgen. Hij heeft een praktische en doelgerichte aanpak: snel, flexibel en kwaliteit.”