Wij zetten data om
in resultaat dat telt

Door ons verleden in de financiële wereld begrijpen we dat de resultaten belangrijk zijn. In dit digitale tijdperk zelfs meer dan ooit. Wij laten IT voor je werken. Dat leidt tot verbluffende resultaten. Met een unieke combinatie van data, technologie en kennis maken we gebruik van digitale kansen om resultaten te genereren die tellen. Dit is precies waar onze kracht ligt. Wij automatiseren en integreren systemen en gegevens om kennis en inzichten te verstrekken ten behoeve van uw bedrijf.

Wij beginnen met het eindresultaat in gedachte

Resultaten zijn belangrijker dan ooit. Daarom starten wij als IT Service Provider met het resultaat in gedachten. We weten waar we naar streven, passen onze dienstverlening daar op aan en kiezen de beste technologie die daarbij past. Zo implementeren wij de juiste strategie om voor u tot het beste eindresultaat te komen.

‘The best fit’ voor uw bedrijf

Ons doel is om de beste resultaten voor onze klanten te behalen. Iedere klant is anders, daar zijn we ons bewust van. Daarom werken wij samen met andere IT-specialisten om de oplossing te bieden die past bij de behoeften van iedere individuele klant. Wij kiezen altijd voor de beste optie voor uw bedrijf.

Ons resultaatgedreven team

Bij Rsult-IT worden mens en technologie bij elkaar gebracht. Wij vinden graag de beste oplossing voor iedere individuele klant. Ons doel is om IT voor u te laten werken.


 • Gerard den Teuling
  Gerard den Teuling Financieel directeur

  Gerard is als IT adviseur en accountant iemand met een brede blik op IT. Daarnaast is hij gespecialiseerd in de optimalisatie van processen om klanten daadwerkelijk betere resultaten te laten neerzetten. Gerard maakt tevens onderdeel uit van ons directieteam als financieel directeur.

 • John Schrijvers
  John Schrijvers Algemeen directeur

  John adviseert ondernemers omtrent brede ICT gerelateerde vraagstukken op het snijvlak van business, IT en security. Denk hierbij aan o.a. de (digitale) optimalisatie van backoffice-processen, security- en cloud-gerelateerde vraagstukken. John maakt tevens deel uit van ons directieteam als algemeen directeur.

 • Aston Byfield
  Aston Byfield General Manager UK

  Aston is onderdeel van het directieteam.

 • Ian McBane
  Ian McBane Directeur

  Ian heeft veel ervaring met het adviseren MKB bedrijven over de inzet van IT en de bijbehorende financiële processen. Daarnaast maakt Ian onderdeel uit van het management team van Rsult-IT.

 • Jan Traas
  Jan Traas Manager Security

  Jan adviseert ondernemers over privacy-, security- en business continuïteits-uitdagingen op strategisch niveau. Denk daarbij aan de risico’s van cybercriminaliteit, het realiseren van compliance aan de strengere AVG-wetgeving en de veilige interactie van medewerkers van je bedrijf met externe partijen.

 • Hans van den Biggelaar
  Hans van den Biggelaar Cybersecurity Consultant

  Hans adviseert en ondersteunt ondernemers omtrent privacy-, security- en business continuïteits-uitdagingen. Hans is daarnaast goed in het zoeken naar de juiste match tussen de techniek en het menselijke aspect binnen de informatiebeveiliging.

 • Tom Williamson
  Tom Williamson Senior ERP Consultant

  Tom is een ervaren consultant op het gebied van boekhouden en ERP software. Van het leveren van volledige implementaties, inclusief legacy-systeemmigratie, verandermanagement, training van eindgebruikers, ontwerpen van bedrijfsprocessen, casus-testen tot het ondersteunen hiervan.

 • Bram van den Hoven
  Bram van den Hoven Sales Executive

  Bram is binnen Rsult-IT verantwoordelijk voor sales. Hij houdt contact met (potentiële) klanten en met onze partners. Als geen ander weet hij de gedachtegang en doelen van Rsult over te brengen en te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.

 • Kevin Dunn
  Kevin Dunn Senior Cloud Consultant

  Kevin heeft veel ervaring met het implementeren en adviseren omtrent online applicaties. Hij geeft advies inzake boekhoudoplossingen, alsmede de integratie van het scannen van documenten en online management rapportages.

 • Thom Aerts
  Thom Aerts IT Finance Consultant

  Thom heeft veel ervaring in financiële verslaggeving en het maken van managementrapportages. Hij is de verbindende factor tussen IT en financiële verslaggeving. Thom zet zijn kennis en ervaring in om tot het beste resultaat voor uw onderneming te komen.

 • Chloe Hunt
  Chloe Hunt Cloud Consultant

  Chloe heeft veel ervaring met het implementeren en adviseren omtrent online applicaties. Ze geeft advies inzake boekhoudoplossingen, alsmede de integratie van het scannen van documenten en online management rapportages.

 • Kevin van Och
  Kevin van Och IT Finance Consultant

  Kevin heeft veel ervaring met online accounting software. Hij adviseert klanten over managementrapportages en de connectie daarvan met cloud applicaties.

 • Edian Verpoort
  Edian Verpoort IT Finance Consultant

  Edian heeft veel ervaring in financiële verslaggeving, managementrapportages en de implementatie van o.a. online boekhoudsoftware met daarbij behorende ERP toepassingen. Hij is de verbindende factor tussen IT, business en finance. Edian zet zijn kennis en ervaring in om tot het beste resultaat voor uw onderneming te komen.

 • Steef Janssen
  Steef Janssen Business Intelligence Adviseur

  Steef heeft ervaring met Business Intelligence en weet als geen ander data om te zetten in bruikbare sturingsinformatie. Binnen het Rsult-Team draagt hij bij aan de optimalisatie en de ontwikkeling van interne IT systemen die wij gebruiken voor klanten.

 • Frank Aarts
  Frank Aarts Senior Management Consultant

  Frank adviseert ondernemers over Digitale Transformatie op strategisch niveau. Veranderprocessen en digitaal leiderschap zijn zijn specialismen. Thema’s die hij behandelt zijn onder andere: welke waarden voegen wij toe aan onze klanten, hoe optimaliseren we processen met IT en hoe zorgen we voor draagvlak en meebewegen van medewerkers.

 • Martin Beckmann
  Martin Beckmann ICT Jurist

  Martin Beckmann verricht werkt als ICT Jurist, AVG Specialist en Functionaris Gegevensbescherming. Daarnaast heeft hij ook veel kennis van Linux. Met zijn kennis over deze onderwerpen staat hij klanten bij op het gebied van security.

 • Thijs Janssen
  Thijs Janssen Project Manager

  Thijs Janssen werkt als projectmanager binnen Rsult-IT.

Klanten voor wie wij resultaat hebben gecreëerd:

BGH Accountants
Seydlitz Notarissen
Brownies & Downies
Wortell
Turnaround Advocaten
Eduard Trailers
Pro Groep
Smeva
de Beer
Moore Stephens
Witlox van den Boomen
Biemans
EJP