Wij zetten data om
in resultaat dat telt

Door ons verleden in de financiële wereld begrijpen we dat de resultaten belangrijk zijn. In dit digitale tijdperk zelfs nu meer dan ooit. Wij laten IT voor je werken. Dat leidt tot verbluffende resultaten. Met een unieke combinatie van data, technologie, eindeloze kennis en digitale kansen maken we gebruik van digitale mogelijkheden om resultaten te genereren die tellen. Dit is precies waar onze kracht ligt. Wij automatiseren en integreren systemen en gegevens om kennis en inzichten te verstrekken ten behoeve van jouw bedrijf.

Wij laten IT voor u werken

IT is tegenwoordig essentieel bij het creëren van een optimale werkomgeving. Het kan de efficiëntie verbeteren, tijd en geld besparen, de betrokkenheid van de werknemers verhogen en zelfs de tevredenheid van de klant vergroten. De mogelijkheden van IT zijn eindeloos. Laat ons jou helpen om IT voor je bedrijf te laten werken.

Wij beginnen met het eindresultaat in gedachten

Resultaten zijn belangrijker dan ooit. Door ons verleden in de financiële wereld zijn wij een IT Service Provider die dat snapt. Daarom starten wij met het resultaat in gedachten. We weten waar we naar streven. Hierdoor kan onze dienstverlening worden aangepast, kunnen we de beste technologie kiezen en tevens de juiste strategie implementeren om tot het beste eindresultaat voor jou te komen.

‘The best fit’ voor uw bedrijf

Ons doel is om de beste resultaten voor onze klanten te behalen. We weten ook dat elke klant anders is. Daarom werken wij samen met andere IT-specialisten om de oplossing te bieden die past bij de behoeften van iedere individuele klant. Wij kiezen altijd voor de beste optie voor jouw bedrijf.

Ons resultaatgedreven team

Wij streven ernaar om resultaten te bereiken door mensen en technologie bij elkaar te brengen. Wij vinden graag de beste oplossing voor iedere individuele klant. Ons doel is om IT voor jou te laten werken.


 • Thom Aerts
  Thom Aerts IT Finance Consultant

  Thom is allround inzetbaar. Daarnaast heeft hij veel ervaring in financiële verslaggeving en het maken van managementrapportages. Hij is de verbindende factor tussen IT en financiële verslaggeving. Thom zet zijn kennis en ervaring in om tot het beste resultaat voor uw onderneming te komen.

 • Jan Traas
  Jan Traas Manager Security

  Jan adviseert ondernemers op strategisch niveau omtrent privacy-, security- en business continuïteits-uitdagingen. Denk daarbij aan de risico’s van toenemende cybercriminaliteit, het realiseren van compliance aan de strengere wetgeving m.b.t. persoonsgegevens en de veilige interactie van medewerkers van je bedrijf met externe partijen.

 • Hans van den Biggelaar
  Hans van den Biggelaar Cybersecurity Consultant

  Hans adviseert en ondersteunt ondernemers omtrent Privacy-, Informatiebeveiligings- en Business Continuïteits-uitdagingen. Hans is daarnaast goed in het zoeken naar de juiste match tussen de techniek en het menselijke aspect binnen de informatiebeveiliging.

 • Chloe Hunt
  Chloe Hunt Cloud Consultant

  Chloe heeft veel ervaring met het implementeren en adviseren omtrent online applicaties. Ze geeft advies inzake boekhoudoplossingen, alsmede de integratie van het scannen van documenten en online management rapportages.

 • Koen Swaghoven
  Koen Swaghoven Manager Retail

  Koen heeft als Manager Retail een brede blik op bedrijfseconomische vraagstukken en heeft veel ervaring in financiële advisering van ondernemers in het MKB. Koen adviseert onze klanten en levert hen inzicht in hun bedrijf, om zo aantoonbaar betere resultaten neer te zetten.

 • Kevin Dunn
  Kevin Dunn Senior Cloud Consultant

  Kevin heeft veel ervaring met het implementeren en adviseren omtrent online applicaties. Hij geeft advies inzake boekhoudoplossingen, alsmede de integratie van het scannen van documenten en online management rapportages.

 • Ian McBane
  Ian McBane Directeur

  Ian heeft veel ervaring met het adviseren MKB bedrijven over de inzet van IT en de bijbehorende financiële processen. Daarnaast maakt Ian onderdeel uit van het management team van RSULT-IT.

 • Bram van den Hoven
  Bram van den Hoven Sales Executive

  Bram is binnen Rsult verantwoordelijk voor sales. Hierbij onderhoudt hij het contact met (potentiële) klanten en met onze partners. Wilt u meer informatie over wat Rsult voor uw organisatie kan doen? Neem contact op via bovenstaande contact gegevens.

 • Edian Verpoort
  Edian Verpoort IT Finance Consultant

  Edian is allround inzetbaar. Daarnaast heeft hij veel ervaring in financiële verslaggeving en het maken van managementrapportages. Hij is de verbindende factor tussen IT en financiële verslaggeving. Edian zet zijn kennis en ervaring in om tot het beste resultaat voor uw onderneming te komen.

 • Yvonne van Tulden
  Yvonne van Tulden IT Finance Consultant

  Yvonne heeft veel ervaring met diverse pakketten voor boekhoudsoftware, zowel online als offline. Daarnaast adviseert ze ondernemers omtrent managementrapportages en financiële en operationele dashboards. Yvonne combineert haar kennis van zowel finance als IT om uiteindelijk het beste resultaat voor je onderneming te realiseren.

 • Danny Verhalle
  Danny Verhalle IT Finance Consultant

  Danny heeft ervaring met de implementaties van o.a.  online boekhoudsoftware en de daarbij behorende geïntegreerde ERP toepassingen. Daarnaast adviseert hij ondernemers omtrent managementrapportages en financiële- en operationele dashboards. Danny  is gespecialiseerd in de combinatie tussen business, IT en finance.

 • Kevin van Och
  Kevin van Och IT Finance Consultant

  Kevin is gespecialiseerd in het samenbrengen van zowel finance als IT om zo ondernemers beter te ondersteunen bij het sturen van hun onderneming. Kevin is gespecialiseerd in online boekhoudsoftware, managementrapportages en de connectie met de diverse cloud-applicaties.

 • Job Lammers
  Job Lammers Manager Business Development

  Job adviseert ondernemers op strategisch niveau omtrent brede ICT gerelateerde vraagstukken op het snijvlak van Business en IT.  Denk hierbij aan o.a. de (digitale) optimalisatie van backoffice-processen en cloud gerelateerde vraagstukken. Job is daarnaast goed bekend met allerlei API gerelateerde financiële platformen en online accountancy software

 • Gerard den Teuling
  Gerard den Teuling Financieel directeur

  Gerard is als IT Adviseur / Accountant iemand met een brede blik op IT. Daarnaast heeft hij zich gespecialiseerd in de optimalisatie van processen om zodoende klanten daadwerkelijk betere resultaten te laten neerzetten. Gerard maakt tevens onderdeel uit van ons management team.

 • Steef Janssen
  Steef Janssen Business Intelligence adviseur

  Steef heeft ervaring met Business Intelligence en weet vanuit een ondernemers oogpunt data om te zetten in bruikbare sturingsinformatie. Daarnaast draagt hij bij aan de optimalisatie en ontwikkeling van interne IT systemen.

 • John Schrijvers
  John Schrijvers Algemeen directeur

  John adviseert ondernemers op strategisch niveau omtrent brede ICT gerelateerde vraagstukken op het snijvlak van Business, IT en Security. Denk hierbij aan o.a. de (digitale) optimalisatie van backoffice-processen, security- en cloud-gerelateerde vraagstukken. John maakt tevens deel uit van ons management team.

Klanten voor wie wij resultaat hebben gecreëerd:

EJP
Biemans
Witlox van den Boomen
Moore Stephens
BGH Accountants
Turnaround Advocaten
Wortell
Brownies & Downies
Seydlitz Notarissen
de Beer
Smeva
Pro Groep
Eduard Trailers