Wij zetten data om
in resultaten die tellen

Onze resultaatgedreven services

rsult maximize profits
Je onmisbare partner voor IT security
Informatiebeveiliging is belangrijker dan ooit tevoren. Als er een cyberaanval of ransomwareaanval wordt geconstateerd, een systeem crasht of er brand in het servergebied uitbreekt, kunnen weinig ondernemers adequaat en correct reageren. Wij kunnen je helpen bij het opzetten en beheren van je eigen databeveiligingsbeleid, om je zo te beschermen tegen cybercriminaliteit en datalekken. Een goede IT security is enige manier om de privacy, veiligheid en continuïteit van je organisatie te borgen.

Onze aanpak

Een solide verbeterplan

Het borgen van je IT-infrastructuur ondersteunt je IT-strategie
We zullen vaststellen waar jouw IT-systemen kunnen worden verbeterd. Met onze analyse kunnen wij precies identificeren waar jouw organisatie in gevaar is. Dit vormt de basis van een verbeterplan. Om het risico voor jou te visualiseren, stellen we een risicomatrix voor op waaruit de ernst van de onderscheiden risico’s blijkt. Hiervoor gebruiken we een duidelijke kleurenschaal.
heatmap-uk

De voordelen van RSULT-IT

Expert knowledge
Expert kennis
Wij werken met elke soort online software. Dankzij de gespecialiseerde, actuele kennis waarover ons team IT-specialisten beschikt, kunnen we je helpen om de juiste technologie voor jouw kantoor te kiezen. We houden rekening met jouw wensen en behoeften en daardoor kunnen we naadloos geïntegreerde maatwerkoplossingen bieden.
Continuity
Oprecht begrip
Wij zijn van mening dat er maar één manier is om een maatwerkoplossing te kunnen bieden: volledig begrip van jouw zaken en je toekomstige doelen. Daarom zetten wij een toegewijde consultant in om jou en je organisatie écht te leren kennen. Ondersteund door ons brede team deskundigen, zal onze consultant je belangrijkste aanspreekpunt zijn en blijven gedurende het traject.
Full services
De nieuwste technologie
Wij zijn constant op zoek naar de nieuwste, innovatiefste en beste technologie. Daarom omarmen we nieuwe technologie en elke nieuwe oplossing die die technologie met zich meebrengt. Zo weten we wat er speelt in de markt en welke oplossingen we overtuigd aan onze klanten kunnen adviseren.
Embracing technology
Schaalbaarheid
Maak je snelle veranderingen door met je kantoor, waarbij je bestaande IT-software of -systemen moeten worden bijgewerkt of nieuwe software moet worden geïmplementeerd? Hierbij kunnen wij je extra ondersteunen op de momenten dat dit nodig is. We zijn gewend aan snelle technologische veranderingen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat jouw IT-systemen voldoen aan je zakelijke ambities.

Klanten waar we resultaat voor creëren

Eduard Trailers
Pro Groep
Smeva
de Beer

Geïnteresseerd in onze diensten?
Download onze brochure!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.