Software voor meer omzet en betere bedrijfsresultaten

Een modern bedrijf heeft veel verborgen kosten. Gelukkig zijn er veel slimme softwareoplossingen om direct een eind te maken aan deze verspilling. Ook is er software die direct kan bijdragen aan betere omzet. Wij helpen je met selectie, implementatie, onderhoud en support. Eén enkel adres voor al je essentiële software.

Digitale verwerking facturen

begroting & prognose software

Online boekhouden software

POS software voor de retail

online educatie software

Online debiteurenbeheer / incasso

Implementatie begroting- & prognosesoftware

Sturen op basis van data. Op basis van actualiteit. Omdat vanuit daar je niet alleen betere besluiten neemt, maar ook omdat het je meer controle geeft. In een moderne organisatie waarin zoveel IT aanwezig is, mag begroting- en prognosesoftware niet ontbreken.

Welke begroting- & prognosesoftware levert Rsult?

 • Ezora: B.I.-dashboards en rapportagesuite
 • Visionplanner: Managementrapportage

Online boekhouden

De eerste stap naar een volledig geautomatiseerde boekhouding is je boekhouding naar de ‘cloud’ brengen. Vanuit daar kun je slim koppelen met andere systemen zoals software voor online bankieren, rapportagesoftware of scan- en herken-software. Wij richten de software en processen compleet voor je in.

Welke online boekhouding software levert Rsult?

 • Twinfield: boekhouden in de cloud pur sang
 • Exact online: boekhouden in de cloud, makkelijk uit te breiden met bv. ERP-modules

Digitale verwerking facturen

Het klinkt zo logisch. Facturen verstuur je digitaal, gaan direct een boekhouding in op de juiste plek en je hebt er geen omkijken meer naar. Minder fouten, minder werk. Toch is het in de praktijk zelden zo geregeld. Wij helpen je met het inrichten van Basecone of Invoicesharing om facturen optimaal digitaal te verwerken in jouw bedrijf.

Welke software voor digitale verwerking van facturen levert Rsult?

 • Basecone: scan en herken software
 • Invoicesharing: UBL facturatie

POS software

Het hart van je winkelautomatisering is een goed POS systeem. Wij zien echter vaak nog dat dergelijke systemen oud zijn of zelfs ontbreken. Een modern systeem dat goed is ingericht, koppelt slim met andere systemen. Zorgt ervoor dat je geen dubbel of handmatig werk hoeft te doen. Benieuwd of jullie systeem goed is ingericht, goed gebruikt wordt of toe is aan vernieuwing?

POS systemen die Rsult levert en inricht:

 • Vendit
 • KJ Business Software
 • Desyde retail
 • Ochestra
 • Verwerking Albert Heijn / Sligro / Emte

Online debiteurenbeheer en incasso

Payt is dé tool voor debiteurenbeheer en incasso. Eenvoudig en doeltreffend. Krijg sneller betaald met behulp van de diensten van Payt. Wij richten het pakket volledig voor je in en bieden ondersteuning. Gebruikt door gerenommeerde partijen als Deloitte, MKB servicedesk en Voys.

Daarom online debiteurenbeheer en incasso met Rsult:

 • Optimale begeleiding bij implementatie
 • Ontvang zelf de incasso-opbrengsten
 • Binnen 1 minuut een incassotraject gestart

E-learning

Leren, het is van elke tijd. Maar de wijze waarop we leren, verandert snel. Moderne hulpmiddelen maken het een stuk makkelijker. Met name voor bedrijven. Zeker als je dit online doet. Meer leren over hoe jouw medewerkers effectiever kunnen leren? Wij vertellen je graag over onze oplossing genaamd Goodhabitz.

Tip

 • Wij richten Goodhabitz helemaal voor  je in en helpen je met het beheer / actueel houden ervan. Wil je een online demo? Vraag het ons!
talk

Wij vinden bezoek aan de Eindhovenseweg 128 in Waalre erg leuk. Maar we komen ook graag bij jou langs. Of wat dacht je van een online afspraak?

088 221 5888

Offerte, afspraak of meer informatie?

procesoptimalisatie

IT security

BI & analytics